Examens Cambridge et IGCSE 2017

2017-01-13_155230

Pour télécharger le dossier d’inscription pour les examens de Cambridge, cliquez ici.

Dossier à rapporter au plus tard le lundi 13 Mars 2017.

igcse

Pour télécharger le dossier d’inscription pour les examens des IGCSE, cliquez ici.

Dossier à rapporter au plus tard le lundi 13 Mars 2017.

PLANNING DES EPREUVES :

DATE IGCSE/CAMBRIDGE EXAM (IGCSE unless stated) START & FINISH TIMES EXAM ROOM
Wednesday, 10th May Human Biology Paper 1 10h00-12h00 (2h) 243 (CDI)
Thursday, 11th May Italian Writing GCSE 10h00-12h10 (2h10 mn) 441
Friday, 12th May Human Biology Paper 2 10h00-11h00 (1h) 243 (CDI)
Tuesday, 16th May French Listening and Reading & Writing (see  separate date for oral exam) 10h00-12h10 (2h10 mn) 243 (CDI)
Thursday, 18th May Chemistry Paper 1 10h00-12h00 (2h) 243 (CDI)
Friday, 19th May Spanish Listening and Reading & Writing 10h00-12h10 (2h10 mn) 243 (CDI)
Monday, 22nd May English Literature Paper 1 (Drama & Prose) 10h00-11h45 (1h45 mn) 441
Monday, 22nd May Geography 14h00-17h00 (3h) 243 (CDI)
Wednesday, 24th May Physics Paper 1 14h00-16h00 (2h) 243 (CDI)
Thursday, 8th June Mathematics Paper 1 14h30-17h00 (1h30 mn) 133
Friday, 26th May English Literature Paper 2 (Unseen text & Poetry Anthology) 10h00-11h30 (1h30 mn) 132
ONE WEEK BREAK xxxxxxxxxxxxxxxxx
Tuesday, 6th June History Paper 1 10h00-12h00 243 (CDI)
Tuesday, 6th June CAMBRIDGE FCE written papers 08h00-12h30(including lunch break) 332+333+334
Wednesday, 7th June German Listening and Reading & Writing (see separate date for oral exam) 14h30-16h40 (2h10 mn) 243 (CDI)
Wednesday, 7th June CAMBRIDGE CAE written papers 08h00-14h00 (including lunch break) 132 & 133
Thursday, 8th June Mathematics Paper 2 10h00-12h30 (2h30) 243 (CDI)
Thursday, 8th June CAMBRIDGE CPE written papers 08h00-14h00 (including lunch break) 441
Monday, 12th June English Language 10h00-13h00 (3h) 132
Wednesday, 14th June Chemistry Paper 2 10h00-11h00 (1h) 243 (CDI)
Wednesday, 14th June History Paper 2 14h00-15h30 (1h30 mn) 243 (CDI)
Friday, 16th June Physics Paper 2 10h00-11h00 (1h) 243 (CDI)
Friday, 16th June Italian Reading GCSE 14h00-14h50 (50 mn) 245 (CDI)